Onze techexpert Kenneth Dée testte de automatras uit. “Voor zo’n uitzicht moet je normaal gezien een pak geld betalen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Onze techexpert Kenneth Dée testte de automatras uit. “Voor zo’n uitzicht moet je normaal gezien een pak geld betalen.” © rv

REISTIP. “Een prachtig uitzicht en je bespaart pakken geld”: zo maak je van je auto een rijdende slaapkamer

Tijdens een roadtrip kiezen de meeste reizigers voor het comfort van een Airbnb’s, of ze rijden van kampeerplek naar kampeerplek en zetten daar een tent neer.  De ultieme flexibiliteit heb je echter als je gewoon in de wagen slaapt. Onze techexpert Kenneth Dée doet het al jaren en geeft advies voor een comfortabele overnachting op vier wielen.

  1. Doe je écht je voordeel met een city card tijdens je stedentrip? “Hier heb je voor 43 euro drie dagen gratis musea, thermenbad én openbaar vervoer”
    PREMIUM

    Doe je écht je voordeel met een city card tijdens je stedentrip? “Hier heb je voor 43 euro drie dagen gratis musea, thermenbad én openbaar vervoer”

    Je kent ze vast wel: de city card, de te betalen voordeelkaart die je kunt kopen als je op stedentrip trekt. Toon ze en je geniet van gratis openbaar vervoer, gratis museumbezoek of kortingen op attracties en events. Bovendien sla je ook de wachtrijen over. Maar hoe groot is het voordeel? Onze reisexpert Johan Lambrechts zet de kaarten van de belangrijkste Europese cities op een rij.