Ramon Vink vroeger en nu: bijna onherkenbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Ramon Vink vroeger en nu: bijna onherkenbaar. © Roel Dijkstra/rv

Ramon ging van 200 naar 93 kilo in een jaar tijd, zonder maagverkleining: “Ik heb geen onregelmatig eetpatroon meer, maar zes vaste momenten per dag”

Vrienden en kennissen die Ramon Vink (32) een jaar niet hebben gezien, lopen hem nu straal voorbij. Begrijpelijk, want de man is bijna onherkenbaar nadat hij in 365 dagen tijd maar liefst 107 kilo is afgevallen. “Alleen al met lopen en fietsen kun je zó veel resultaat boeken. Ook als je helemaal geen geld hebt voor een personal trainer en sportschool.”

 1. Van Lotus tot Delhaize: wat is de lekkerste speculoos? Bakker Toon De Klerck proeft er 10. “Deze merken geven dezelfde speculaas aan andere prijs”
  PREMIUM

  Van Lotus tot Delhaize: wat is de lekkerste speculoos? Bakker Toon De Klerck proeft er 10. “Deze merken geven dezelfde speculaas aan andere prijs”

  Wie Sinterklaas zegt, zegt speculaas. Een verse speculaas van bij de warme bakker smaakt altijd, maar hoe zit het met de versies uit de supermarkt? Bakker Toon De Klerck van de gelijknamige bakkerij proeft 10 verschillende Sinterklaasfiguren in speculoos en haalt er de lekkerste uit. Al doet hij ook een zeer merkwaardige ontdekking. “Voor dit merk betaal je 40 procent meer, terwijl een veel goedkopere verpakking exact dezelfde speculaas bevat.”
 2. Wat kan je doen tegen manboobs? En welke sport zorgt voor het meeste gewichtsverlies? Topkinesist Lieven Maesschalck geeft tips voor een fit en gezond lichaam
  PREMIUM

  Wat kan je doen tegen manboobs? En welke sport zorgt voor het meeste gewichts­ver­lies? Topkine­sist Lieven Maesschal­ck geeft tips voor een fit en gezond lichaam

  Op warme zomerdagen is de verleiding groot om het wat rustiger aan te doen en onze training te skippen voor een zonnig terras. Maar na de zomer heb je misschien spijt wanneer je daar de gevolgen van ziet. Hoe pak je manboobs aan en bouw je een conditie op? Topkinesist Lieven Maesschalck beantwoordt tien lezersvragen over een duurzame, sportieve levensstijl.