Sue Stuart-Smith
Volledig scherm
PREMIUM
Sue Stuart-Smith © Getty Images, rv

Psychiater legt uit waarom in de tuin werken zo helend is: “Wie zorgt voor planten, beseft soms: ik zorg te weinig voor mezelf”

Elke week interviewen we een expert over zijn of haar vakgebied. Deze week: psychiater en psychotherapeut Sue Stuart-Smith (60), die sterk gelooft in de helende kracht van de natuur. Ze vertelt waarom tuinieren zo goed is voor je mentale welzijn. “Een tuin leert je dat je niet alles kan controleren, en je kan er verbinding zoeken met de levenskracht. Dat is waarom we er in coronatijden zoveel troost uit putten.”

 1. Een lichter borstimplantaat, een interne bh en veel eigen vet: dit is de plastische chirurgie van de toekomst
  PREMIUM

  Een lichter borstim­plan­taat, een interne bh en veel eigen vet: dit is de plastische chirurgie van de toekomst

  Mooiere borsten, een Braziliaans achterwerk of slankere taille: daarvoor staan almaar meer nieuwe technieken en materialen ter beschikking. Om die te ontdekken verzamelden plastisch chirurgen van over de hele wereld in Brussel op een conferentie* over esthetische chirurgie van borst- en lichaamcontouren. We waren erbij, keken ernaar én vroegen gastheer prof. Moustapha Hamdi, specialist reconstructieve en esthetische borstchirurgie van het UZ Brussel, het hemd van het lijf over alle nieuwigheden.
 2. Deze 10 vragen worden het vaakst gesteld op een sollicitatiegesprek
  Jobat

  Deze 10 vragen worden het vaakst gesteld op een sollicita­tie­ge­sprek

  Kreeg je een positieve reactie op je sollicitatiebrief? Proficiat, dan mag je je weldra aan de sollicitatietafel neervleien. Om ook deze fase van de slag om een nieuwe job tot een goed einde te brengen, is een grondige voorbereiding een must. Aangezien recruiters meestal dezelfde informatie willen losweken, kan je op voorhand al straffe antwoorden bedenken op een aantal terugkerende vragen. Jobat.be lijst tien vaak gehoorde sollicitatievragen op en geeft tips voor een gepast antwoord.
 3. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?