rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Prijzen flats in stadscentrum blijven stijgen: onze woonexpert toont betaalbare aanraders per provincie en één luxepenthouse

Hoewel er door corona sprake was van een stadsvlucht, werd het vastgoed in de provinciehoofdsteden vorig jaar weer een stuk duurder. Dat blijkt uit cijfers van notaris.be. Daardoor is het voor jonge kopers aartsmoeilijk geworden om er nog een plekje te vinden. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging op zoek naar enkele betaalbare flats in het centrum van verschillende steden, met kostprijzen die variëren van 269.000 tot 399.000 euro en toont ook één uitschieter van 1.230.000 euro. 

 1. Instapklare villa kopen in Griekenland, Frankrijk of Spanje? Onze woonexpert toont zijn aanraders en wat het kost
  PREMIUM

  Instapkla­re villa kopen in Grieken­land, Frankrijk of Spanje? Onze woonexpert toont zijn aanraders en wat het kost

  Het verbod op niet-essentiële reizen is nog altijd van kracht, maar het staat vast dat een massa Belgen in het buitenland op zoek zal gaan naar een tweede verblijf zodra de situatie dat toelaat. Hoe sneller naar het buitenland, hoe beter, lijken nogal wat mensen te denken. Daarom ook hebben instapklare woningen momenteel een flinke streep voor op nieuwbouw. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging op zoek naar enkele instapklare villa’s, met kostprijzen die variëren van 250.000 tot 600.000 euro (en één uitschieter van 4.950.000 euro).
 1. Agressieve kraaien "terroriseren" winkelier
  Play
  dieren

  Agressieve kraaien "terrorise­ren" winkelier

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den