Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Prijsvergelijker Mijnenergie.be krijgt CREG-kwaliteitslabel

EnergieMijnenergie.be draagt vanaf vandaag het CREG-kwaliteitslabel. Het certificaat toont aan dat de commerciële prijsvergelijkingswebsite voor elektriciteit en aardgas de klant objectief en kwaliteitsvol informeert. De federale energieregulator wees er bij de uitrekening nog eens op hoe belangrijk het is dat consumenten het energieaanbod regelmatig vergelijken.

 1. IN KAART. Chef Tim Boury krijgt voor het eerst drie Michelinsterren, ontdek hier alle sterrenrestaurants
  Play
  26

  IN KAART. Chef Tim Boury krijgt voor het eerst drie Michelin­ster­ren, ontdek hier alle sterrenres­tau­rants

  Na een uitstel van drie maanden beloonde Michelin vandaag de beste restaurants in België en Luxemburg. En dat gebeurde met een verrassing van formaat: wanneer de show bijna gedaan leek te zijn, schonk Michelin chef Tim Boury (39) uit Roeselare op de valreep een derde ster. Restaurant Zilte van chef Viki Geunes (50) en het Hof van Cleve van Peter Goossens (58) behielden hun drie sterren. Comme Chez Soi uit Brussel moest een ster afgeven. Ontdek hier alle winnaars.
 2. Extra veel foto's opslaan? Dit zijn de beste opties om het geheugen van je telefoon te ontzien
  Tweakers

  Extra veel foto's opslaan? Dit zijn de beste opties om het geheugen van je telefoon te ontzien

  Het lijkt erop dat de zomer van 2022 een topper wordt: nagenoeg geen coronamaatregelen meer en een stralende zon. Heb jij ook een pak reisjes en/of festivals gepland, waar je honderden kiekjes zal nemen? Dan ben je mogelijk gebaat bij wat extra externe opslagruimte voor je smartphone, om geheugen te besparen én voor de veiligheid. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers legt uit waar je het best voor kiest én geeft zijn top 3 prijs.