Is een warmtepomp interessant voor jou?
Volledig scherm
Is een warmtepomp interessant voor jou? © Getty Images

Plaats je een energiezuinige warmtepomp? Zo snel kan je je centen terugverdienen

EnergieEen warmtepomp vergt een flinke investering. Wie deze energiezuinige verwarmingsmethode plaatst, hoopt dan ook zijn geld gauw terug te verdienen in de vorm van een lagere energiefactuur. Hoe snel dat gebeurt, is afhankelijk van meerdere factoren. Mijnenergie.be legt uit waar je op moet letten bij het berekenen van de terugverdientijd.

 1. Peter (57) belegt al 40 jaar: “Tijdens de internetzeepbel speelde ik de helft kwijt. Vanaf toen heb ik het anders aangepakt”
  PREMIUM

  Peter (57) belegt al 40 jaar: “Tijdens de internet­zeep­bel speelde ik de helft kwijt. Vanaf toen heb ik het anders aangepakt”

  Heel wat mensen zetten tijdens de coronaperiode hun allereerste stappen op de beurs. Maar hoe vergaat het de gepokt en gemazelde beleggers die al veel langer bezig zijn? Wat zijn hun beste en slechtste aandelen ooit? Welke tips en tricks hebben zij in petto? En welke fouten maakten zij als prille investeerders? Vandaag laten we Peter Bassens (57) uit Meise aan het woord, goed voor bijna vier decennia ervaring op de beurs. Onze geldexpert Pascal Paepen analyseert zijn verhaal.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 3. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.