Peter en Linda maakten van een vervallen villa een prachtige woning: «Het huis stond al negen jaar leeg. De laatste bewoners waren tijdens een strenge winter met de noorderzon verdwenen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Peter en Linda maakten van een vervallen villa een prachtige woning: «Het huis stond al negen jaar leeg. De laatste bewoners waren tijdens een strenge winter met de noorderzon verdwenen.” © Eddy Vangroenderbeek

Peter en Linda kochten een vervallen villa en maakten er een juweeltje van: “Het kostte ons bijna 3.500 werkuren, maar alle schimmel is verdwenen”

Op de oprit kwam de stank hen tegemoet en binnen zagen ze overal schimmel. Toch waagden Peter en Linda zich aan de renovatie van deze villa in Turnhout. Bijna twee jaar lang brachten ze elke vrije minuut op de werf door. Een titanen­werk, maar al die inspanningen loonden de moeite. “We waren zeker van ons stuk en wisten dat we een beredeneerd risico namen.”

21 reacties

 • Jellis Van Herzele

  2 maanden geleden
  zO een mooi huis zou ik ook wel zien zitten.
 • Bert Vandamme

  2 maanden geleden
  Op wat gelijkt dat? Degene die die bouwvergunning afgeleverd heeft is ofwel serieus omgekocht, ofwel onbekwaam
 • Nourddine El bessam

  2 maanden geleden
  Heel mooi gedaan en verdiend en dat jullie er nog lang plezier aan beleven behalve aan wie gaat het later gaan als er geen kinderen zijn.Dan vind ik dit geen goede investering.Hopen dat het gaat aan wie het verdiend en niet de staat want die heeft al genoeg.
 • henri verbiest

  2 maanden geleden
  Proficiat!! Wij hebben ook al verschillende woningen gerenoveerd en weten best hoeveel tijd en energie en denkwerk dat kost. Maar de voldoening achteraf is groot!! Dikke duim
 • Sofie Jonck

  2 maanden geleden
  Magnifiek!
 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.