Beursexpert Paul D'Hoore.
Volledig scherm
PREMIUM
Beursexpert Paul D'Hoore. © Getty Images, Romain Thierry

Paul D'Hoore geeft beleggingsadvies: “Als we corona onder controle krijgen, is de chocoladetak van Bois Sauvage koopwaardig”

Beginnen met beleggen, maar geen idee welke aandelen je nu het best koopt? Of zit je al op de beurs en ben je benieuwd in wat je momenteel het best investeert of wat je beter links laat liggen? Onze geldexpert Paul D’Hoore volgt de beursgang op de voet en tipt elke week drie aandelen waar je zeker wél of net niet in moet beleggen.

  1. Aziatische landen pakten coronacrisis het best aan en dat laat zich voelen in de economie. Geert Noels: “Biedt mogelijkheden voor beleggers”
    PREMIUM

    Aziatische landen pakten coronacri­sis het best aan en dat laat zich voelen in de economie. Geert Noels: “Biedt mogelijkhe­den voor beleggers”

    Covid-19 zag zijn levenslicht in Wuhan (China), en het zijn ook China en de Aziatische landen die de pandemie het best hebben aangepakt. “Hun economie en beurzen profiteren hiervan, wellicht voor heel lang”, zegt onze beursexpert Geert Noels. Hoe zijn ze daarin geslaagd? Wat kunnen we van hen leren én vooral: is het interessant om nu te beleggen in Aziatische aandelen?