Pascale Beirlaen (50) en haar man Jürgen besloten enkele jaren geleden van hun vakantiehuisje in Andalusië hun vaste verblijfplaats te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Pascale Beirlaen (50) en haar man Jürgen besloten enkele jaren geleden van hun vakantiehuisje in Andalusië hun vaste verblijfplaats te maken. © rv

Pascale (50) woont tussen de olijfgaarden in Spanje: “Helemaal stressvrij zijn we niet, we blijven hardwerkende West-Vlamingen”

Velen mijmeren erover, maar weinigen durven het: hebben en houden achterlaten om een nieuw leven in het buitenland op te bouwen. Pascale droomde ervan om na haar pensioen naar Spanje te verhuizen, maar op een dag - in Andalusië - maakte ze zich de bedenking: waarom wachten? Niet alleen vond ze een nieuwe thuis, ze maakte er ook van haar hobby haar beroep.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.