Nu telewerken meer is ingeburgerd, zouden veel mensen ook vanuit het buitenland kunnen werken. Onze reisexpert Johan Lambrechts geeft advies om goedkoop te overwinteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu telewerken meer is ingeburgerd, zouden veel mensen ook vanuit het buitenland kunnen werken. Onze reisexpert Johan Lambrechts geeft advies om goedkoop te overwinteren. © Getty Images/ rv

Overwinteren in het zuiden om energie te besparen of te telewerken: onze reisexpert geeft advies en de voordeligste aanbiedingen voor langverblijf

Bij reisorganisaties ziet men steeds meer reizigers die interesse hebben om te overwinteren aan de Middellandse Zee. Zowel de uit de pan swingende energieprijzen als de telewerk-trend spelen daarbij een rol. Maar ben je er zeker van mooi weer en wat kost het? Onze reisexpert Johan Lambrechts geeft advies.

 1. Woonexpert ziet Spaans tweede verblijf volop veranderen door grondschaarste: “Luxe-appartementen en grotere terrassen zijn populair”
  PREMIUM

  Woonexpert ziet Spaans tweede verblijf volop veranderen door grond­schaars­te: “Luxe-appartemen­ten en grotere terrassen zijn populair”

  Elke 2,5 uur koopt een Belg een tweede verblijf in Spanje. Als gevolg van corona, grondschaarste en strengere normen waait er wel een nieuwe wind op de vastgoedmarkt, vooral aan de populaire Costa Blanca. “Projectontwikkelaars voorzien in grotere terrassen, bouwen appartementen die niet moeten onderdoen voor villa’s en zetten meer in op energiezuinigheid”, stelde onze woonexpert Björn Cocquyt vast tijdens een bezoek ter plaatse. Bij elke trend tipt hij een voorbeeldproject.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.