Birdseye
Volledig scherm
Birdseye © Michael Moran

Oude schuren stonden model voor deze moderne nieuwbouw

Woon.We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een woning in de staat New York.

3 reacties

 • Jan Desmet

  1 jaar geleden
  Voor wie geld heeft.
 • Benny De Keyzer

  1 jaar geleden
  Een gigantisch kot, tennisveld en zwembad, dat zullen geen armoezaaiers zijn.
 • Lisette Willems

  1 jaar geleden
  Het is natuurlijk een arbeiderswoning...
 1. “Mammoetvlees is van ons”: Belgisch bedrijf wil Australische concurrent aanklagen
  3

  “Mammoet­vlees is van ons”: Belgisch bedrijf wil Australi­sche concurrent aanklagen

  De veelbesproken mammoetgehaktbal is géén uitvinding van het Australische bedrijf Vow dat er begin deze week mee uitpakte in het Amsterdamse NEMO Science Museum. Dat zegt tenminste het Belgische bedrijf Paleo dat nu overweegt om juridische stappen te ondernemen tegen Vow. “Wij hebben die technologie twee jaar geleden al uitgevonden”, zegt Paleo in een reactie. “Onze technologie claimen als eigen uitvinding is zeer onethisch”
 2. GETEST. Vijf dagen fietsen in de Vlaamse Ardennen, luxueus logeren én proeven van lokale lekkernijen
  PREMIUM

  GETEST. Vijf dagen fietsen in de Vlaamse Ardennen, luxueus logeren én proeven van lokale lekkernij­en

  Je hoeft echt niet de benen van Wout of Mathieu te hebben om de hellingen en kasseien van de Vlaamse Ardennen te overwinnen. Tijdens de vijfdaagse fietstour langs B&B’s is alles voor je geregeld, van bed en bagagevervoer tot een heerlijk avondmaal. Onze reisexpert Johan Lambrechts reed de signature-etappe, van Ronse over de legendarische Oude Kwaremont naar Oudenaarde. Is dit arrangement je geld waard?
 3. HLN SKIWEERBERICHT. Sneeuwrijke start van de paasvakantie, maar zal de zon ook schijnen?
  PREMIUM

  HLN SKIWEERBE­RICHT. Sneeuwrij­ke start van de paasvakan­tie, maar zal de zon ook schijnen?

  Het wintersportseizoen loopt stilaan op zijn einde, maar in veel skigebieden is het nog steeds heerlijk vertoeven. Er ligt nu zelfs meer sneeuw dan tijdens de kerstvakantie. De komende dagen lijkt het opnieuw volop winter in de Alpen en valt er nog een dik pak bij. Maar blijft het nadien ook nog winters of breekt de lente door? Meteoroloog Jonas De Bodt maakt een vooruitblik op het skiweer tijdens de eerste week van de paasvakantie.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Hoeveel geld kan je verdienen door een studentenkot te verhuren? Paul D’Hoore maakt de som
  PREMIUM

  Hoeveel geld kan je verdienen door een studenten­kot te verhuren? Paul D’Hoore maakt de som

  Studenten zijn dit jaar massaal én vroeger dan ooit op zoek naar een kot voor het volgende academiejaar. In vrijwel alle studentensteden is er een tekort aan kamers. Volgens Paul D’Hoore is het dan ook financieel interessant om in een kot te investeren. Maar hoeveel kost dat? Met welke belastingen moet je rekening houden? Schakel je best een professionele uitbater in of niet? En hoeveel rendement kan je precies verwachten? Onze geldexpert rekent het uit.