Groenendaal - Lommel.
Volledig scherm
PREMIUM
Groenendaal - Lommel. © Lander Loeckx, Stefane Jamers.

Op spoortocht: 5 prachtige plekken om nog te ontdekken met je Hello Belgium-treinkaart

3,6 miljoen Belgen vroegen de Hello Belgium-treinkaart aan, waarmee je tot eind maart gratis spoort naar 500 bestemmingen die met de trein bereikbaar zijn. Onze reisexpert Johan Lambrechts tipt 5 top-uitjes vlakbij een station, van Het Glazen Huis tot een Warhol-expo.

10 reacties

 • eli bosch

  2 jaar geleden
  De belastingbetaler zal niet moeten betalen voor mijn gratis treinritjes. Heb nog van geen enkele gebruik kunnen maken want we moeten ons toch aan de regels houden? Met slechts uw eigen gezin Kerst en nieuw vieren maar wel gaan samenklooien op de trein?
 • Kris Roelandts

  2 jaar geleden
  Prachtig initiatief. Al elke maand mooie stukjes van Wallonië gezien met deze pas. In treinen waar wij bijna altijd vrijwel de enigen waren in de hele wagon.
 • Willy Bogaert

  2 jaar geleden
  Waardeloos groen geld verkwist in veel administratie .De put heeft toch geen bodem bij Vivaldi.
 • Carmen De Gussem

  2 jaar geleden
  Een van de stomste maatregelen die genomen werden.Iedereen moet zo veel mogelijk contact vermijden en dan geeft men gratis treintickets.Iedereen massaal naar zee,de hoge venen,...en dan maar altijd spreken van een derde golf.Ondertussen mogen we niet naar de kapper maar uren op een trein zitten en dan in een massa lopen...geen probleem!
 • Pieter Verhulst

  2 jaar geleden
  Mijn kinderen hebben abonnement maar nemen al sinds november geen trein meer, dito voor bus en tram.