Sébastien Meirsonne (43) en Anse Van Gestel (37) verblijven in het Scheldeland te midden van de natuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Sébastien Meirsonne (43) en Anse Van Gestel (37) verblijven in het Scheldeland te midden van de natuur. © Luc Roymans

Op bezoek in het luxueuze tenthuis van Sébastien en Anse: “Het huis is volledig demonteerbaar en kan elders opnieuw worden opgebouwd”

Deze zomer bezoekt onze woonexpert Björn Cocquyt eigenaars van een tweede verblijf bij ons of in het buitenland. Eender waar, in hun bijzonder huis weg van thuis beleven ze een al even bijzondere vakantie. Sébastien Meirsonne (43) en Anse Van Gestel (37) worden in het Scheldeland keer op keer overweldigd door de natuurpracht. Ze genieten er volop van vanuit hun luxueus tenthuis met alle comfort, waar je je een beetje in Afrika waant.

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Zo zet je de perfecte kop koffie (en nee, je hebt er geen dure koffiemachine voor nodig)

  Zo zet je de perfecte kop koffie (en nee, je hebt er geen dure koffiema­chi­ne voor nodig)

  Morgen is het wereldkoffiedag, geen beter moment om eens te kijken hoe je thuis zelf even lekkere koffie als in de koffiebar zet. De koffie die je daar bestelt, proeft simpelweg niet hetzelfde als degene waarvoor je thuis op de knop duwt. Welke koffie heeft thuis het meeste kans op slagen? Welk toestel heb je daarvoor nodig en vooral: hoe creëer je dat perfecte laagje melkschuim? Barista Joke De Coninck van Black&Yellow in Antwerpen legt uit.
 3. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.