rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Ook al kunnen we nu niet op reis: dit is het ideale moment om interessante reiskoopjes (mét garantie) te scoren

Ook in de belangrijkste boekingsperiode van het jaar blijft corona het nieuws domineren. En dus pakken reisorganisaties uit met vroegboekkortingen en garanties om klanten te overtuigen nu toch al die zomerreis vast te leggen. Soms geldt het aanbod zelfs tot in 2022. Onze reisexpert Johan Lambrechts pikt er enkele opvallende aanbiedingen uit en checkt de garanties mocht er in de tweede jaarhelft nog een negatief reisadvies of -verbod gelden.  

7 reacties

 • Walter Van Criekinge

  2 jaar geleden
  Waarom de mensen zo pushen om op reis te gaan? Zijn dat noodzakelijke reizen...
 • Dirk De Buyst

  2 jaar geleden
  Er zijn ook nog mensen die hun vakantie organiseren zonder reisbureau en lastminutes. Die kunnen enkel rekenen op de goodwill van de eigenaars van hun vakantieverblijf om hun geld terug te krijgen of om te boeken naar volgend jaar.
 • Daniel Corstjens

  2 jaar geleden
  Je kan je geld dan beter gewoon dadelijk in de vuilbak smijten, ze moeten eerst nog terug betalen van vorig jaar en daar heb ik mijn twijfels al aan, nee nee, het word een fiets vakantie dit jaar met terasjes en lekker eten!
 • Pieter Verhulst

  2 jaar geleden
  Eerst nog even mijn geld zien terug te krijgen van mijn corona voucher. In mei kan ik vragen achter mijn geld dat ik dan hopelijk zonder tussenkomst advocaat in november terug krijg. Dat is dan 2 jaar na boeking en betaling.
 • dirk claeys

  2 jaar geleden
  Vandaag boeken, volgende maand betalen, en binnen zes maand,failliet, en iedereen zijn centen kwijt,mooie Belgische toestanden!
 1. ANALYSE. De toekomst van de luchtvaart: “Tijd van spotgoedkope vliegtickets keert niet meer terug”
  PREMIUM

  ANALYSE. De toekomst van de luchtvaart: “Tijd van spotgoedko­pe vliegtic­kets keert niet meer terug”

  Gaat de vlieger weer op voor de luchtvaartindustrie? De turbulentie was nooit groter: het virus blijft woekeren, commercieel interessante zakenreizigers vergaderen vandaag vrolijk thuis en overheden willen van faillissement geredde maatschappijen ecologischer doen vliegen. Maar in duurzaam zit ook 'duur'. "Het herstel zal nog jaren vergen en de tijd van spotgoedkope vliegtickets keert niet meer terug."