rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Ook al kunnen we nu niet op reis: dit is het ideale moment om interessante reiskoopjes (mét garantie) te scoren

Ook in de belangrijkste boekingsperiode van het jaar blijft corona het nieuws domineren. En dus pakken reisorganisaties uit met vroegboekkortingen en garanties om klanten te overtuigen nu toch al die zomerreis vast te leggen. Soms geldt het aanbod zelfs tot in 2022. Onze reisexpert Johan Lambrechts pikt er enkele opvallende aanbiedingen uit en checkt de garanties mocht er in de tweede jaarhelft nog een negatief reisadvies of -verbod gelden.  

7 reacties

 • Walter Van Criekinge

  8 maanden geleden
  Waarom de mensen zo pushen om op reis te gaan? Zijn dat noodzakelijke reizen...
 • Dirk De Buyst

  8 maanden geleden
  Er zijn ook nog mensen die hun vakantie organiseren zonder reisbureau en lastminutes. Die kunnen enkel rekenen op de goodwill van de eigenaars van hun vakantieverblijf om hun geld terug te krijgen of om te boeken naar volgend jaar.
 • Daniel Corstjens

  8 maanden geleden
  Je kan je geld dan beter gewoon dadelijk in de vuilbak smijten, ze moeten eerst nog terug betalen van vorig jaar en daar heb ik mijn twijfels al aan, nee nee, het word een fiets vakantie dit jaar met terasjes en lekker eten!
 • Pieter Verhulst

  8 maanden geleden
  Eerst nog even mijn geld zien terug te krijgen van mijn corona voucher. In mei kan ik vragen achter mijn geld dat ik dan hopelijk zonder tussenkomst advocaat in november terug krijg. Dat is dan 2 jaar na boeking en betaling.
 • dirk claeys

  8 maanden geleden
  Vandaag boeken, volgende maand betalen, en binnen zes maand,failliet, en iedereen zijn centen kwijt,mooie Belgische toestanden!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).