Onze woonexpert Björn Cocquyt laat zijn eigen woning schatten.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze woonexpert Björn Cocquyt laat zijn eigen woning schatten. © Grégoire De Poorter

Onze woonexpert laat zijn huis na tien jaar opnieuw schatten: “Blijven investeren in je woning levert mooie winst op”

Tien jaar geleden werd zijn huis geschat op een bedrag tussen de 325.000 en 350.000 euro, maar onze woonexpert Björn Cocquyt wilde wel eens weten wat het vandaag waard zou zijn. Makelaar Geoffrey Vernimmen van ERA Thuis ging langs en kleefde een flink hoger bedrag op de woning. “Naast de uitstekende staat weegt vooral het energiezuinige karakter door bij de waardebepaling.”

 1. Dankzij de gunstige ligging is het huis van Sylvie en Ken 500.000 euro waard: “Amper een minuutje wandelen tot aan de schoolpoort”
  PREMIUM

  Dankzij de gunstige ligging is het huis van Sylvie en Ken 500.000 euro waard: “Amper een minuutje wandelen tot aan de school­poort”

  Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij met Wouter De Hertog van Hertog Makelaars een halfopen bel-etage in Wolvertem. Ondanks de vele troeven zou de makelaar bij een verkoop eerder net onder de 500.000 euro starten in plaats van erboven, en daar heeft hij een goede reden voor.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Elke dag eten alsof je op vakantie bent: waarom het mediter­raan­se dieet dé manier is om duurzaam gewicht te verliezen zonder jo­jo-ef­fect
  PREMIUM

  Elke dag eten alsof je op vakantie bent: waarom het mediter­raan­se dieet dé manier is om duurzaam gewicht te verliezen zonder jo­jo-ef­fect

  Al voor het zesde jaar op rij komt de mediterrane keuken als de grote winnaar uit de bus als het populairste én meest haalbare dieet volgens US News & Word Report. Wat heeft dit eetpatroon te bieden? En waarom is het zo succesvol? Groentekok Frank Fol kookt met ‘We’re Smart® World’ volgens dezelfde filosofie en leert je de kneepjes van het mediterrane vak. “Groenten en fruit spelen de hoofdrol, maar ook koolhydraten maken er absoluut deel van uit.”