De futuristische architecturale hoogstandjes van Singapore staan haast symbool voor de prijzen van het vastgoed: torenhoog.
Volledig scherm
PREMIUM
De futuristische architecturale hoogstandjes van Singapore staan haast symbool voor de prijzen van het vastgoed: torenhoog. © © Allwrite

Onze reisexpert tipt miljoenenstad Singapore als exotische reisbestemming: “Nergens eet je zo’n lekkere streetfood”

Oké, Singapore is misschien een van de duurste steden ter wereld, maar dat betekent niet dat je steenrijk moet zijn om van een bezoek te genieten. Onze reisexpert Johan Lambrechts ging een kijkje nemen in de miljoenenstad, en vond er massa’s groen, imposante architectuur, spectaculair lekkere streetfood en hippe diversiteit. “Singapore vond dé perfecte manier om een stad met zes miljoen inwoners leefbaar te houden.”

 1. Hoe betaal je het voordeligst op vakantie? “Buiten de eurozone betaal je met je kredietkaart altijd best in de lokale munt”
  PREMIUM

  Hoe betaal je het voorde­ligst op vakantie? “Buiten de eurozone betaal je met je krediet­kaart altijd best in de lokale munt”

  Een glühwein in Oostenrijk, een ijsje in Firenze. Er zijn meer mogelijkheden dan ooit om op reis te betalen. Maar wat zijn de veiligste en hoeveel kosten ze? “Neem naar exotische oorden altijd cash dollars mee, daarmee kom je overal”, adviseert onze reisexpert Johan Lambrechts. Hij zet enkele betaalmiddelen op een rij en geeft nuttige tips om je kredietkaart veilig te gebruiken.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.