Dacia Spring getest Joost Bolle
Volledig scherm
PREMIUM
Dacia Spring getest Joost Bolle © rv

Onze auto-expert test de goedkoopste elektrische wagen: “De Dacia Spring is dé geknipte auto voor wie de sprong naar elektrisch wil wagen”

Dacia blijft trouw aan de filosofie van het huis: het is nu ook de goedkoopste voor wie een elektrische auto wil. In september staat de Dacia Spring in de showroom, onze auto-expert Joost Bolle maakte al een proefrit. Wat mag je van deze wagen verwachten? “In dit geval is ‘goedkoopste’ geen synoniem met ‘brol’.” 

59 reacties

 • Lars Devocht .

  7 maanden geleden
  Ondertussen 10.000 km gereden met Seat Mii electric. Het laden thuis is totaal geen probleem. Het grootste voordeel: hij rijdt zalig door de automaat. We rijden aan 3 euro/100km. Ik vind het geweldig te lezen dat zoveel mensen bereid zijn om 12 euro/100 km te betalen voor diesel en benzine. Dat zijn dan belastingen die ik niet hoef te betalen.
 • Piet Deroover

  10 maanden geleden
  Als de kerncentrales verdwijnen, moeten we die elektrische wagens opladen met stroom opgewekt door fossiele brandstoffen, zijn we dan beter af ?
 • Eric Severijns

  11 maanden geleden
  Allemaal mooi, een auto op CNG geen BIV en verkeersbelasting, tot je er een gekocht hebt, dan gaan ze de regels veranderen, idem met zonnepanelen, om nog maar niet te spreken over de restwaarde van EV. Maar al wat groen beleid is heeft de gewone burger alleen maar hopen geld gekost. Als we allemaal een warmtepomp en een EV zouden kopen of plaatsen, dan ligt het elektrisch net morgen plat.
 • james vroman

  1 jaar geleden
  zo'n dacia is ideaal voor mij woon maar op 15 min van de grens dus reikwijdte is voldoende hopelijk heeft hij een grote koffer...
 • Jan Desmet

  1 jaar geleden
  De natte droom van groen en hun happy few die het makkelijk kan betalen (en LEZ zone's). De rest kan hen niet schelen, of ze het kunnen betalen of niet, hun auto MOETEN weg doen of niet. Klote groen !
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.