Het deprimerende najaarsweer ontvluchten? Reisexpert Johan Lambrechts bespreekt vijf topbestemmingen voor een deugddoende winterzonvakantie.
Volledig scherm
PREMIUM
Het deprimerende najaarsweer ontvluchten? Reisexpert Johan Lambrechts bespreekt vijf topbestemmingen voor een deugddoende winterzonvakantie. © Getty Images

Ontsnappen aan het gure najaarsweer? Onze reisexpert tipt vijf bestemmingen waar je nu volop kunt genieten van de zon

Met de winter en de koude maanden in het verschiet, gaan we weer dromen van een korte of lange vakantie in een warm oord. Onze reisexpert Johan Lambrechts tipt vijf mooie bestemmingen waar de zon momenteel overvloedig schijnt, en geeft info over de coronaformaliteiten.

 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Merkenfestival bij Colruyt: “Vooral waspoeder is de moeite. Je betaalt 12 cent per wasbeurt en 20 cent is al koopje”
  7

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Merkenfes­ti­val bij Colruyt: “Vooral waspoeder is de moeite. Je betaalt 12 cent per wasbeurt en 20 cent is al koopje”

  Warenhuisketen Colruyt pakt uit met een Merkenfestival. Je krijgt er nog tot en met 7 februari kortingen tot 50 procent op grote merken. “Vooral waspoeder is de moeite”, weet Gunther Devisch van Promojagers België. “Je kan de prijs van Dash ermee naar 12 cent per wasbeurt brengen. En dan moet je weten dat 20 cent al een koopje is.”
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.