Jade (42) en Kristof (48) kozen voor ruimte en licht in dichte stadswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Jade (42) en Kristof (48) kozen voor ruimte en licht in dichte stadswijk. © Maarten De Bouw

“Ons valnet met zicht door het dakvenster kan wel duizend kilo dragen: binnenkijken in het ‘glazen huis’ van Jade (42) en Kristof (48)

BinnenkijkerElke week kijkt onze woonexpert Björn Cocquyt binnen in een bijzonder huis. In een stadswijk waar iedereen dicht op elkaar woont, bouwen Jade en Kristof een achtergevel vol glas. Dankzij enkele slimme ingrepen behouden ze toch hun privacy. En de grootste verrassing vind je binnenshuis, met een valnet op de tussenverdieping. 

  1. Energieleverancier dreigt failliet te gaan: hoe kan je je als klant indekken? “Neem screenshots van betaalde voorschotten”
    MijnEnergie

    Energiele­ve­ran­cier dreigt failliet te gaan: hoe kan je je als klant indekken? “Neem screenshots van betaalde voorschot­ten”

    Na de faillissementengolf op de Britse energiemarkt ondervindt nu ook een Belgische energieleverancier betalingsmoeilijkheden. Hoewel Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) aankondigde alle nodige stappen te ondernemen, valt een faillissement niet uit te sluiten. “Je wacht als klant beter niet af tot het zover is”, meent energie-expert Kristof De Paepe van Mijnenergie.be. “Door nu al voorzorgsmaatregelen te nemen, vermijd je problemen en financiële schade”, luidt het.