Rechts: geldexpert Pascal Paepen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechts: geldexpert Pascal Paepen. © Getty Images, Steven Richardson

Online verzekeren zit in de lift: wat zijn de voordelen? Onze geldexpert geeft advies: “Alleen de prijs vergelijken is niet voldoende”

Heel wat Belgen laten hun bankzaken al grotendeels of zelfs helemaal online verlopen. Voor onze verzekeringen zijn we blijkbaar iets conservatiever. Toch wordt ook op dat vlak almaar meer online geregeld. “Een goede zaak”, aldus onze geldexpert Pascal Paepen. Maar hoe begin je eraan? De geldexpert helpt je om geld te besparen zonder het gevoel van zekerheid te verliezen.

7 reacties

 • Willy Bogaert

  1 week geleden
  Wij werken niet on - line en hebben graag wat uitleg
 • Emi Hergersberg

  1 week geleden
  Ik verkies persoonlijk contact met de vertegenwoordiger van mijn agentschap. NIKS gaat boven een goede service, zeker als men niet meer zo jongs is. Tegenwoordig moet ge met alles alleen uw plan (kunnen) trekken en wordt ge overal van 't kastje naar de muur gestuurd.
 • Jean Van den Bosch

  1 week geleden
  Ik heb verleden jaar mijn brandverzekering en autoverzekering opgezegd. En on-line 2 nieuwe afgesloten. Voor de autoverzekering kan mijn dochter van 20 nu ook met de wagen rijden en betaal ik slechts de 1/2. Voor de brandverzekering betaal ik ook slechts de helft. Pedro De Geest ter informatie, als je wat tegenkomt sta je er altijd alleen voor...
 • Pedro De Geest

  1 week geleden
  Goedkoper inderdaad en goed zolang je geen ongeval hebt. Eenmaal dat het geval is, sta je er alleen voor.
 • bert gerits

  2 weken geleden
  Op kantoor zijn er regelmatig extra kortingen mogelijk. Online is altijd een standaard contract
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden