Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Onbeperkt internet voor 32 euro per maand: dit betaal je voor de goedkoopste telecomabonnementen

MijntelcoSmartphones en het internet zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Toch heeft niet iedereen nood aan onbeperkt bellen, sms’en of surfen. Veel betalen voor een abonnement is daarom geen must. Te veel betalen al helemaal niet. Welke basisformules zijn er en wat krijg je daarvoor in de plaats? Mijntelco zocht het uit.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. VIDEO. Kijk binnen in deze luxueuze penthouse op het Antwerpse Eilandje met dakterras en zwembad
  PREMIUM
  4

  VIDEO. Kijk binnen in deze luxueuze penthouse op het Antwerpse Eilandje met dakterras en zwembad

  Eric en Anne ruilden hun villa in Kapellen voor een penthouse in Antwerpen. Het koppel hoefde nergens op in te boeten, want ze wonen nog steeds riant, in alle luxe en comfort én met een zwembad op het dakterras. Voor de uitwerking en inrichting van het topproject deden ze een beroep op het beste wat België te bieden heeft. Onze woonexpert Björn Cocquyt bracht hen een bezoek in 2019.