Voor welk beeldscherm kies je best?
Volledig scherm
Voor welk beeldscherm kies je best? © Unsplash

Nieuwe televisie: heeft het zin om in 8K te investeren?

MultimediaVan plan om binnenkort een nieuwe televisie te kopen? Dan word je geconfronteerd met verschillende beeldresoluties. Wat is het verschil tussen full HD en 4K? En is het de moeite om al in een 8K-televisie te investeren? Onze techredacteur maakt jou wegwijs.

 1. “Na een winst van 840 procent volgde er een terugval”: onze geldexpert legt uit hoe je best (niet) investeert in gezonde voeding
  PREMIUM

  “Na een winst van 840 procent volgde er een terugval”: onze geldexpert legt uit hoe je best (niet) investeert in gezonde voeding

  Waarin moet je zoal beleggen als er een recessie op komst is? In bedrijven en sectoren die onmisbaar zijn? Zoals de voedingsindustrie? Eten moet toch iedereen, of het nu crisis is of niet. Maar wie écht goed wil scoren, houdt best ook rekening met een belangrijke duurzame trend; die van de stijgende vraag naar gezonde voeding. Hoe kan je daarop inspelen als belegger? We vragen het onze geldexpert Pascal Paepen. Die heeft net voor zijn eigen portefeuille aandelen gekocht van een onderneming in alternatieve voeding waarvan de aandelenkoers met 90 procent is gedaald.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 3. Ik ga naar de camping van Rock Werchter en ik neem mee ... festival food: wat mag wel en niet op het terrein?

  Ik ga naar de camping van Rock Werchter en ik neem mee ... festival food: wat mag wel en niet op het terrein?

  Na twee jaar is het opnieuw zover: het festival- en campingseizoen is weer daar. Maar wat mag je nu weer meenemen naar het campingterrein op Rock Werchter van eten? En kan dat iets meer zijn dan de typische snel-klaar-opties? HLN Eten stelde een checklist samen ter inspiratie voor wanneer je naar de winkel gaat en chef Gilles Draps deelt 4 campingrecepten met een snufje rock-'n-roll.