rv
Volledig scherm
© rv

Nieuw op Whatsapp: stuur berichten naar jezelf

Whatsapp rolt vanaf vandaag een handige functie uit. Het wordt mogelijk om met jezelf te chatten om notities, herinneringen en boodschappenlijstjes te bewaren. Om de functie te gebruiken, moet je slechts enkele stappen volgen.

 1. Elke dag eten alsof je op vakantie bent: waarom het mediter­raan­se dieet dé manier is om duurzaam gewicht te verliezen zonder jo­jo-ef­fect
  PREMIUM

  Elke dag eten alsof je op vakantie bent: waarom het mediter­raan­se dieet dé manier is om duurzaam gewicht te verliezen zonder jo­jo-ef­fect

  Al voor het zesde jaar op rij komt de mediterrane keuken als de grote winnaar uit de bus als het populairste én meest haalbare dieet volgens US News & Word Report. Wat heeft dit eetpatroon te bieden? En waarom is het zo succesvol? Groentekok Frank Fol kookt met ‘We’re Smart® World’ volgens dezelfde filosofie en leert je de kneepjes van het mediterrane vak. “Groenten en fruit spelen de hoofdrol, maar ook koolhydraten maken er absoluut deel van uit.”
 2. “Fiscaal voordeel van een pensioenspaarfonds weegt niet altijd op tegen de hoge kosten”: is het voordeliger om zelf te beleggen voor je pensioen?
  PREMIUM

  “Fiscaal voordeel van een pensioens­paar­fonds weegt niet altijd op tegen de hoge kosten”: is het voordeli­ger om zelf te beleggen voor je pensioen?

  Wie wil beleggen voor zijn pensioen kan zélf een beleggingsportefeuille samenstellen of fiscaal optimaal sparen via een pensioenspaarfonds van de bank. Wat is het interessantst met het oog op je uiteindelijke rendement? En wat zijn de voor- en nadelen van beide opties? Onze geldexpert Pascal Paepen weegt beide mogelijkheden tegen elkaar af. “Een potje waar je altijd uit kan putten, is gevaarlijk. Dan gaan de emoties meespelen.”