Huizen en appartementen boven de 500.000 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Huizen en appartementen boven de 500.000 euro. © rv

Niet alleen in Knokke is luxevastgoed razend populair: onze woonexpert toont de riantste villa’s in elke provincie

Luxevastgoed – alle huizen en appartementen boven de 500.000 euro – doet het bijzonder goed op de woningmarkt. In good old Knokke kan het aanbod de vraag niet meer bijhouden, maar ook elders in het land spreken makelaars van een krapte. Onze woonexpert Björn Cocquyt zet de meest imposante eigendommen per provincie op een rij. 

 1. Ervaren zorgkundige geeft raad aan starters: “Het is niet omdat je alleen bent bij een cliënt, dat je er alleen voor staat”

  Ervaren zorgkundi­ge geeft raad aan starters: “Het is niet omdat je alleen bent bij een cliënt, dat je er alleen voor staat”

  Corona heeft ons nog maar eens met de neus op de feiten gedrukt: enthousiast personeel in de zorg is onmisbaar, maar moeilijk te vinden. In België zijn er zo’n 110.000 zorgkundigen aan het werk, toch blijft het een knelpuntberoep. Jobat.be vroeg aan zorgkundige Patricia Van Beversluys (52), een rot in het vak, wat haar job nu precies inhoudt en wat je moet weten als je zo’n carrière ambieert.
 2. De Verhulstjes achterna in de Provence? Onze woonexpert toont tien huizen van 159.000 euro tot 85 miljoen euro
  PREMIUM

  De Verhulst­jes achterna in de Provence? Onze woonexpert toont tien huizen van 159.000 euro tot 85 miljoen euro

  Eerder deze week konden we binnenkijken in de exclusieve villa van de familie Verhulst in Saint-Tropez. Zij realiseerden de droom die vele Vlamingen koesteren om een tweede verblijf te kopen in de Provence, de meest geliefde regio in la douce France. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging er op zoek naar tien aanraders, voor zij die het met minder geld moeten stellen dan de Verhulstjes, maar ook voor degenen die er (nog) warmer bijzitten.