President Joe Biden begroet zijn honden Champ en Major in de rozentuin van het Witte Huis (links). Hondengedragstherapeute Inge Pauwels (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
President Joe Biden begroet zijn honden Champ en Major in de rozentuin van het Witte Huis (links). Hondengedragstherapeute Inge Pauwels (rechts). © Photonews, rv

Na de verbanning van Bidens hond. Hondentherapeute Inge Pauwels: "Bijten kan je zien aankomen én vermijden"

Arme Major: een paar weken na zijn feestelijke ‘indoguration’ als eerste asielhond in het Witte Huis werd hij er nu vanwege agressief gedrag weggestuurd. Wat kan zo’n brave hond doen bijten en hoe kan je vermijden dat ook jouw hond plots agressief uit de hoek komt? “Zelfs voor de braafste hond kan de stress te groot worden”, zegt hondengedragstherapeute Inge Pauwels, die geregeld ingeschakeld wordt bij het onderzoek naar bijtincidenten.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Recordinflatie van 9,6%: “We zullen dit heel snel voelen in de supermarkt”
  Play

  Recordin­fla­tie van 9,6%: “We zullen dit heel snel voelen in de supermarkt”

  Slecht nieuws voor onze portemonnee. Het leven was al duur, en gaat nog duurder worden. De inflatie, die aangeeft hoe prijzig het leven is geworden, is in juni gestegen naar 9,65%. Dat meldt statistiekbureau Statbel. Het gaat om het hoogste niveau sinds oktober 1982. Vorige maand bedroeg de inflatie, die aangeeft hoeveel het leven duurder is geworden, nog 8,97 procent. “We zullen dit heel snel voelen in de supermarkt.”