Michiel Soullié voor en nadat hij 40 kilo afviel.
Volledig scherm
PREMIUM
Michiel Soullié voor en nadat hij 40 kilo afviel. © rv

Michiel viel 40 kilo af zonder naar de fitness te gaan: “Dankzij 5 simpele aanpassingen die ik makkelijk kon volhouden”

Wanneer zijn vrouw overlijdt, gaat bij Michiel Soullié (40) de knop om. Als de enige overgebleven ouder van zijn zoon, moet hij nog even mee, en dus de nodige kilo’s kwijtraken. Ook wordt het tijd dat hij als verpleegkundig specialist een voorbeeldfunctie aanneemt voor zijn patiënten, vindt hij. Maar dat hij door een paar simpele aanpassingen in zijn leven in een half jaar tijd 40 kilo zou afvallen, had hij nooit verwacht. Michiel vertelt ons hoe hij dat deed.

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.