Eef en Silvio kochten hun huis vooral vanwege de centrale ligging in Maasmechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eef en Silvio kochten hun huis vooral vanwege de centrale ligging in Maasmechelen. © Eddy Vangroenderbeek

Makelaar waarschuwt bij schatting huis van Silvio (40) en Eef (39): “Verkeerd om te denken dat je renovatiekosten zomaar terugverdient bij verkoop”

Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij de woning van Eef (39) en Silvio (40) in Maasmechelen, samen met Martina Vandenhende van Lumaro Vastgoed. Het koppel investeerde maar liefst 110.000 euro in de renovatie van hun huis. Maar verdienen ze dat geld ook terug bij een eventuele verkoop?

 1. Stef (27) ruilt luxewoning in voor zelfgebouwd winkelkar-bamboehuisje van 500 euro: “Ik heb niet veel nodig om gelukkig te zijn”
  PREMIUM
  Hasselt

  Stef (27) ruilt luxewoning in voor zelfge­bouwd winkelkar-bamboehuis­je van 500 euro: “Ik heb niet veel nodig om gelukkig te zijn”

  Een flink huis met ruime slaapkamers, veel lichtinval en vooral veel luxe: het is al eens de droom van velen, maar eentje die Stef Lemmens (27) allesbehalve najaagt. Zo woont de jongeman sinds januari in een klein ‘winkelkar-bamboehuisje’ op de site van de Hasseltse Scheepvaartkaai. “Hoelang ik er zal wonen, durf ik niet te zeggen. Wie weet krijg ik komende zomer weer een bizar idee dat ik graag wil uittesten.”
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije