Genieten op een terras op een eiland waar niemand anders verblijft? Het kan op deze locaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Genieten op een terras op een eiland waar niemand anders verblijft? Het kan op deze locaties. © rv

Logeren op een paradijselijk privé-eiland? Dat kan al vanaf 3.927 euro per week voor liefst 14 gasten

De villa in ‘Twee Zomers’ oogt als het summum van privacy, ook al werd de Eén-reeks gedraaid op een schiereiland. Maar wist je dat je in Europa nóg exclusiever kunt logeren op een heus privé-eiland, in een droomwoning helemaal voor jou alleen? Onze reisexpert Johan Lambrechts toont waar het kan, en hoe verrassend betaalbaar het is. 

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Wolkenkrabber beklimmen of dineren zoals Carrie Bradshaw? Dit zijn de nieuwste must-do's in New York
  PREMIUM

  Wolkenkrab­ber beklimmen of dineren zoals Carrie Bradshaw? Dit zijn de nieuwste must-do's in New York

  New Yorkse vrienden hadden me al gewaarschuwd: de stad is veranderd sinds en dankzij corona. De terrascultuur heeft zich uitgebreid, en ook in en rond de skyscrapers zijn er tal van nieuwigheden. Nu reizen naar de States eindelijk weer kan, brengen we een bezoek aan New York en geven onze ogen flink de kost aan alles wat er sinds maart 2020 bijgekomen is. Van een glazen lift op meer dan 300 meter hoogte tot een nieuw, kunstmatig aangelegd eilandenpark.
 1. Dit waren de 5 beste foodstands op Tomorrowland volgens Gault&Millau en in deze restaurants kan je al dat eten zélf gaan proeven

  Dit waren de 5 beste foodstands op Tomorrow­land volgens Gault&Millau en in deze restau­rants kan je al dat eten zélf gaan proeven

  Dat Tomorrowland één groot culinair feest was, moeten we waarschijnlijk niet meer vertellen. En dat is niet alleen de festivalganger opgevallen, want ook een team inspecteurs van de restaurantgids Gault&Millau was aanwezig om te proeven bij alle foodstanden. De gids reikt daarbij 5 awards uit aan de beste restaurantconcepten. Het beste nieuws? Je kan het hele jaar door bij die restaurants zelf een tafel boeken. Dit zijn de adresjes én zoveel betaal je er voor een etentje.