Vanaf vandaag kan je bij Carrefour terecht voor een stiltemoment.
Volledig scherm
Vanaf vandaag kan je bij Carrefour terecht voor een stiltemoment. © Carrefour/Getty Images

Lawaai en felle lichten in de supermarkt beu? Carrefour introduceert stiltemoment

Felle lampen, harde muziek of babbelende kassiersters. Een bezoek aan de supermarkt kan voor sommige mensen mentaal uitputtend zijn. Winkelketen Carrefour introduceert daarom vanaf vandaag de Stille Uren. Een moment waarop je in alle stilte kan winkelen. Maar over welke uren gaat het precies? En mag je je kinderen dan plots niet meer meenemen naar de supermarkt? Wij zochten het uit.

23 reacties

 • Guy Deruyter

  2 maanden geleden
  Volgens mij gewoon een verdoken besparing.
 • Petra Hamendt

  2 maanden geleden
  Die mensen moeten dan maar een dag verlof nemen om te winkelen? Velen werken tijdens deze uren.
 • Paul Sante

  2 maanden geleden
  Perfect! Bedankt Carrefour om ons serieus te nemen... Kleine correctie: 100.000 Belgen sensitief is grove onderschatting, 20 % van de bevolking, dus dat zijn er een 2 miljoen meer!
 • Marlies Remmerie

  2 maanden geleden
  Zeker een goed idee! Wel spijtig dat het enkel tussen 14-16u is. Velen werken ook nog tussen deze uren… in de avond dit nogmaals doen, ookal maar een uurtje zou ook al een verschil maken!
 • freddy vandersmissen

  2 maanden geleden
  Goed zo , daarom ga ik al jaaaaaaaren bij Lidl & Colruyt winkelen.
 1. “Met goeie boter, mooie bloem en verse scharreleieren zit je al voor 80 % goed": drie experts leggen uit hoe je de lekkerste pannenkoeken bakt
  PREMIUM

  “Met goeie boter, mooie bloem en verse scharrelei­e­ren zit je al voor 80 % goed": drie experts leggen uit hoe je de lekkerste pannenkoe­ken bakt

  Lichtmis valt - net als elk jaar - op donderdag 2 februari. Dat betekent: tijd voor pannenkoeken! Maar hoe krijg je de lekkerste exemplaren op tafel? Onze journaliste bracht een bezoekje aan ‘t Fietskotje, De Pannenkoekenboot en Kāfēi om achter het ultieme bakgeheim en ingrediënt te komen. Van fluffy varianten tot de klassieker: de experts zetten op een rijtje hoe je de beste versies bakt. Over één ding zijn ze het alvast eens: “een goede pannenkoek is altijd vers.”