Kim met dochtertje Jolien.
Volledig scherm
PREMIUM
Kim met dochtertje Jolien. © Eddy Vangroenderbeek

Kim (32) en Yoeri (35) betaalden vorig jaar 385.000 euro voor hun rijwoning: “Nieuwsgierig of dat niet te veel was”

Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij met Thanee Ennekens van Wijns Vastgoed een recente, moderne rijwoning in Kessel. Kim (32) en Yoeri (35) kochten het huis een jaar geleden voor 385.000 euro, maar was dat wel een correcte prijs? “Met een bewoonbare oppervlakte van 200 m² is dit een perfecte gezinswoning.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.