"Mijn pomerianen zijn mijn beste aankoop", zegt Kelly. "Ik heb veel meer betaald omdat ik ze niet bij een broodfokker wilde kopen."
Volledig scherm
PREMIUM
"Mijn pomerianen zijn mijn beste aankoop", zegt Kelly. "Ik heb veel meer betaald omdat ik ze niet bij een broodfokker wilde kopen." © Steven Richardson

Kelly (23) moest al haar bijverdiensten stopzetten door corona: “Ik wil zo snel mogelijk alleen gaan wonen, maar kan heel moeilijk sparen”

Zoveel verdien ikOnze redacteur vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Als Kelly Peeters (23) kon, ze zou zeven dagen op zeven werken, maar door Covid-19 staan de flexi-jobs en haar bijberoep als nagelstyliste op een laag pitje. “En dat is erg frustrerend, want ik werk heel graag en ik heb de centjes ook nodig”, zegt ze. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Is het voordeliger om geld bij te lenen als je wil investeren in vastgoed? Hoeveel zal de bank je geven?
  PREMIUM

  Is het voordeli­ger om geld bij te lenen als je wil investeren in vastgoed? Hoeveel zal de bank je geven?

  Geregeld duiken er berichten op over de stijging van vastgoedprijzen in ons land. Misschien heeft het dan wel eens gekriebeld in je buik om ook de stap te zetten: je spaarcenten investeren in vastgoed in plaats van ze op je spaarrekening te laten staan. Geldexpert Paul D’Hoore, waarschuwt dat je die investering niet zomaar kan vergelijken met de aankoop van een eigen gezinswoning. Waar moet je zeker rekening mee houden? En hoeveel kost het tegenwoordig om te lenen?
 3. Xiana (36) is sinds maart technisch werkloos: “Wij houden elk maandelijks 200 euro voor onszelf en daar doen we onze zin mee”
  PREMIUM
  Zoveel verdien ik

  Xiana (36) is sinds maart technisch werkloos: “Wij houden elk maande­lijks 200 euro voor onszelf en daar doen we onze zin mee”

  Onze redacteur vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Met twee jobs, een zelfstandig bijberoep, een vzw waarmee ze spookhuizen opzetten én twee kinderen hebben Sam (35) en Xiana (36) normaal de handen vol. Maar door corona is Xiana al maanden technisch werkloos. “Onze grootste kostenpost is de afbetaling van ons huis, we betalen 1.250 euro af.” Ze vertellen hoe ze elke maand de eindjes aan elkaar knopen.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica