Jo De Poorter.
Volledig scherm
PREMIUM
Jo De Poorter. © Steven Richardson

Jo De Poorter (54) laat in zijn portemonnee kijken: "Ik had een eigen kledingzaak, maar dat avontuur is slecht afgelopen"

Jo De Poorter (54), expert communicatie en koningshuizen, laat in zijn portemonnee én zijn ziel kijken. In onze rubriek Centen en percenten vertelt hij openhartig over hoe hij met geld omgaat, waar hij in investeert en welke financiële lessen hij geleerd heeft. “Toen ik pas op eigen benen stond, moest ik roeien met de riemen die ik had.”

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Marijn Devalck (70) laat in zijn portemonnee kijken: “Ooit ben ik enorm veel geld kwijtgespeeld door verjaarde rechtszaak”
  PREMIUM

  Marijn Devalck (70) laat in zijn portemon­nee kijken: “Ooit ben ik enorm veel geld kwijtge­speeld door verjaarde rechtszaak”

  Marijn Devalck (70), voor eeuwig op ons netvlies gebrand als Balthasar Boma uit ‘F.C. De Kampioenen’, laat in zijn portemonnee én zijn ziel kijken. In onze rubriek Centen en Percenten legt hij uit hoe hij met geld omgaat, waar hij in investeert en welke financiële lessen hij geleerd heeft. “Door corona zijn mijn financiële reserves afgeroomd.”
 3. Margriet Hermans (66) laat in haar portemonnee kijken: “Ik had voor 100.000 euro aandelen die plots maar de helft waard bleken te zijn”
  PREMIUM

  Margriet Hermans (66) laat in haar portemon­nee kijken: “Ik had voor 100.000 euro aandelen die plots maar de helft waard bleken te zijn”

  Margriet Hermans (66), zangeres en presentatrice, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. Ze vertelt in onze rubriek Centen en percenten openhartig hoe ze met geld omgaat, welke financiële lessen ze geleerd heeft en waar ze in investeert. “De weinige spaarcenten die mijn man en ik nog hebben, zitten in een mix van aandelen en obligaties.”
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek