Advocaat Jef Vermassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Advocaat Jef Vermassen. © Kristof Ghyselinck

Jef Vermassen (73) laat in zijn portemonnee kijken: “Ik heb nog nóóit iemand zien begraven worden met een bankkluis naast zich”

Jef Vermassen (73), topadvocaat, strafpleiter & auteur, laat in zijn portemonnee én ziel kijken. In onze rubriek Centen en percenten vertelt hij openhartig hoe hij met geld omgaat en waar hij in investeert. “Geld maakt niet gelukkig, luidt het gezegde, maar géén geld maakt nog veel minder gelukkig.”

12 reacties

 • Lieve Geyter

  1 dag geleden
  Wees content met wat je hij heeft gelijk. Als je teveel hebt schenk het aan de armen of goede doelen (projecten) Als je te weinig hebt aanvaard hulp je kan die overal krijgen als je wil. En zaag wat minder en zit niet altijd op de kap van de rijken het is hun gegund. Er is altijd arm en rijk en tussenin geweest. Wees verdraagzamer en solidair met mekaar. Het is enkel de politiek die mensen verdeeld en tegen mekaar opzet! Trap daar niet in leer mekaar kennen je buren praat tegen mekaar binnenkort
 • Odilon Van Pimperzele

  2 dagen geleden
  Je kan beter in een krot wonen met warme mensen dan in een ijspaleis.
 • Mario Adams

  3 dagen geleden
  "Geld maakt niet gelukkig.."...zegt meneer.. Maar toch heeft hij het graag. Ooit bij een advokaat van zijn kantoor geweest. 300 EUR om dossier te openen, en die gast vroeg aan MIJ wat hij moest doen, wat hij in z'n brieven moest schrijven, enz... Nog nooit meegemaakt.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  3 dagen geleden
  Die man geeft duidelijk niet om geld. Die werkt waarschijnlijk aan 20 euro per uur. De eerste keer dat ik een advocaat nodig hem bel ik hem op.
 • Marc Faes

  3 dagen geleden
  @Piet de vl. Prachtig verhaal!. Ik doe het op een andere manier, voor de verjaardag en nieuwjaar van mijn vrouw, geef ik haar telkens 100€, achteraf doet zij net hetzelfde, dus...hebben we beiden iets gegeven, en zijn we ook beiden niets kwijt. Zo zijn wij ook tevreden met het geld dat we hebben!.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'