Volledig scherm
PREMIUM
© Sven Verbeke / rv

Je tuin (her)aanleggen? Onze tuinexperte toont de mogelijkheden én berekent wat het je kost: “Bespaar nóóit op een architect”

Je droomt van een nieuwe tuin maar je weet totaal niet hoe eraan te beginnen? “Schakel een tuinaannemer in, voer desnoods de werken gespreid over de jaren uit”, adviseert onze tuinexperte Laurence Machiels. Maar hoe vind je de tuinaannemer van je dromen, op welk budget moet je rekenen en hoelang duurt het voor je van je nieuwe tuin kan genieten? Laurence rekent het voor jou uit en toont voorbeelden van enkele knappe projecten.

 1. Sauna, massagebad of stoomcabine? Onze woonexpert legt uit hoe je van je badkamer een heerlijke wellnessplek maakt én wat het je kost
  PREMIUM

  Sauna, massagebad of stoomcabi­ne? Onze woonexpert legt uit hoe je van je badkamer een heerlijke wellnes­splek maakt én wat het je kost

  Voor 90 procent van onze lezers is hun woning sinds corona meer dan ooit een plek om te ontspannen. Welnessen is een van dé manieren om dat te doen. Verkopers van sauna’s, infraroodcabines, stoomdouches en massagebaden deden het voorbije jaar dan ook gouden zaken. Zo’n thuiswellness is er voor elk budget en kan in vrijwel elke badkamer. Onze woonexpert Björn Cocquyt somt de verschillende mogelijkheden op en legt uit hoe je ze in huis haalt. Meer advies over (ver)bouwen vind je in onze bouwgids.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!