Lieven Maesschalck.
Volledig scherm
Lieven Maesschalck. © Getty Images, Belga

Je lichaam in vorm houden tijdens de zomer? Stel al je vragen aan Lieven Maesschalck

Met de HLN Summer Challenges dagen vijf experten je uit om er de boeiendste zomer ooit van te maken. Topkinesist Lieven Maesschalck zal op zaterdag 17 juli de spits afbijten. Gedurende een week zal hij advies geven over hoe je je lichaam in vorm kan houden tijdens de zomer: van billen en buik tot borsten en armen. Heb je vragen over hoe je je lichaam fit en slank kan houden? Stel je vraag hier, en wij leggen de tien meest voorkomende, óf meest originele vragen, voor aan Lieven Maesschalck. 

 1. Beleef jouw beste zomer ooit met onze HLN Summer Challenges: Schrijf je hier in op de nieuwsbrief

  Beleef jouw beste zomer ooit met onze HLN Summer Challenges: Schrijf je hier in op de nieuws­brief

  Met de HLN Summer Challenges willen we de zomer op de meest positieve manier aangaan. Vijf experten dagen je uit om er de boeiendste zomer ooit van te maken: van barbecueën met de bekendste slager van Vlaanderen, Hendrik Dierendonck, tot de mooiste fietsroutes getipt door Tom Boonen. Je kiest zelf aan hoeveel en aan welke challenges je deelneemt. Eén ding is zeker: saai wordt het deze zomer niet. Schrijf je hieronder in als je de nieuwsbrieven wilt ontvangen. Daaronder vind je meer informatie terug per challenge.
 2. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.