Een crowdfunding kan voor diverse doeleinden worden opgestart. Deze zomer organiseerde een boer uit Reningelst zelfs een crowdfunding om een weide van 1 ha te kunnen vrijkopen.
Volledig scherm
Een crowdfunding kan voor diverse doeleinden worden opgestart. Deze zomer organiseerde een boer uit Reningelst zelfs een crowdfunding om een weide van 1 ha te kunnen vrijkopen. © Getty Images

Je centen laten renderen zonder tussenkomst van de bank? Hier moet je op letten bij crowdlending

Spaargids.beBen je op zoek naar een hoger rendement voor je spaargeld? Dan is crowdlending misschien iets voor jou. Ondanks dat er wel grote risico’s aan verbonden zijn, bestaan er ook er ook manieren om die in te perken. Spaargids.be overloopt de opties.

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.