Van links naar rechts: geldexperts Paul D'Hoore, Pascal Paepen en Geert Noels.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: geldexperts Paul D'Hoore, Pascal Paepen en Geert Noels. © Photo News, Steven Richardson

Investeren in energie, luchtvaart of AB InBev? Onze geldexperts delen hun beste beleggingsadvies voor de nieuwe roaring twenties

De roaring twenties moeten het worden zodra we Covid-19 verslagen hebben en alle onderdrukte levenslust resulteert in een beter leven en een oplevende economie. Maar waarin beleg je na corona dan het best en welke aandelen laat je beter links liggen? Onze geldexperts Paul D’Hoore, Pascal Paepen en Geert Noels geven advies. Van “Wacht niet te lang meer, er is nu al beweging op de markten.” tot “Nonsens!”

 1. Hoelang duurt het om te scheiden? En wat kost het? Experts vertellen hoe je een vechtscheiding kan voorkomen
  PREMIUM

  Hoelang duurt het om te scheiden? En wat kost het? Experts vertellen hoe je een vechtschei­ding kan voorkomen

  Scheidingen gebeuren anno 2021 steeds vaker met onderlinge toestemming. Maar hoe slaag ook jij erin om als vrienden uit elkaar te gaan? Hoe zorg je voor de beste regeling voor je kinderen? En hoe vermijd je een financiële vechtscheiding? Enkele experts in het vak belichten wat ze in hun dagelijkse praktijk meemaken en gaan in op de praktische zaken waarmee koppels rekening moeten houden. “Jarenlange procedure kan tot tienduizenden euro’s kosten.”
 2. Aandelen gekocht? Onze geldexpert legt uit hoe je het best de beurs volgt: "Lees vooral rapporten van analisten die ‘contrair’ zijn"
  PREMIUM

  Aandelen gekocht? Onze geldexpert legt uit hoe je het best de beurs volgt: "Lees vooral rapporten van analisten die ‘contrair’ zijn"

  Beginnen met beleggen, allemaal goed en wel, maar hoe pak je het aan? Wie zijn eerste stappen wil zetten op de beurs ziet vaak door de bomen het financiële bos niet meer. Onze beursexpert Pascal Paepen gidst je in onze reeks ‘Starten met beleggen’ door de jungle. Vandaag: hoe informeer je je het best over aandelen die je wil kopen of gekocht hebt? Warren Buffett, zowat de bekendste en de rijkste belegger ter wereld, zegt dat een goed belegger vooral heel veel leest. Maar wat dien je dan te lezen? Een boek? Een beleggingsmagazine? Of toch nog wat anders? Onze geldexpert Pascal Paepen helpt je op weg.
 3. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!