ING Nederland stuurt spaarders naar concurrentie
Volledig scherm
ING Nederland stuurt spaarders naar concurrentie © Getty Images

ING Nederland raadt spaarders aan om naar concurrentie te gaan

SparenDat banken vandaag weinig interesse tonen in onze spaarcenten, is genoegzaam bekend. Maar ING gaat in Nederland nog een stapje verder. De grootbank raadt spaarders op zijn website aan om op zoek te gaan naar een andere bank voor een hogere rente. Waarom neemt ING die beslissing en staat de bank alleen met dat advies? Spaargids.be zocht het uit. 

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Oproep: Hoe ga jij als huurder om met de stijgende energieprijzen?

  Oproep: Hoe ga jij als huurder om met de stijgende energie­prij­zen?

  Je zal maar een woning huren met deze energieprijzen: het hangt immers helemaal af van je huisbaas of er al dan niet geïnvesteerd is in energiezuinigheid. Wat doe jij als huurder om jouw energierekening niet te ver te laten ontsporen? En wat levert dat op? Wil jij graag daarover getuigen? Mail dan even jouw contactgegevens door naar ariane.de.borger@dpgmedia.be, met de vermelding of je een flat, rijhuis of vrijstaand huis huurt en een korte beschrijving van jouw situatie.