Mignolet koos voor een strakke architectuur met boven de master bedroom die aansluit op een ruim terras.
Volledig scherm
PREMIUM
Mignolet koos voor een strakke architectuur met boven de master bedroom die aansluit op een ruim terras. © Grégoire De Poorter

In deze villa aan de Costa Blanca brengt Rode Duivel Simon Mignolet zijn vakanties door: “Dit huis is ook een investering in onze levenskwaliteit”

De voorbije twee weken genoot Rode Duivel Simon Mignolet volop van de zeldzame momenten die hij samen met zijn gezin kan doorbrengen. Dat doet de keeper in zijn strakke, moderne nieuwbouwvilla aan de Spaanse Costa Blanca die hij helemaal naar zijn hand zette. Mignolet legde aan onze woonexpert Björn Cocquyt uit hoe hij dat deed.

  1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
    Livios

    Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

    De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.