.
Volledig scherm
. © Tswalu

In deze betoverende Zuid-Afrikaanse lodge wacht je rustig in je zwembad tot er wilde dieren passeren

Woon.We zullen misschien nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. De hele zomer gaat het om vakantiehuizen waar je zelf op reis kunt. Deze week is dat een lodge in een Zuid-Afrikaans wildreservaat.

5 reacties

 • Rik Hofman

  1 maand geleden
  Kzuko lodge in Zuid afrika is ook een aanrader, en geen malaria pillen vereist, ligt op rijafstand van Port Elisabeth.
 • Daisy Panis

  1 maand geleden
  Wij kiezen nooit voor een lodge met zwembad. Past niet in de natuur.
 • Gunter Laurijssen

  1 maand geleden
  In Kenia heb je ook lodges midden in natuurreservaat. Misschien minder luxueus maar met zwembad en ook gemeenschappelijke ruimtes en dit voor veel minder geld
 • Fanny Konings

  1 maand geleden
  Op de bucket list
 • Ben Geerinck

  1 maand geleden
  Prachtig. Moet leuk zijn om rijk te zijn.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.