Ilse De Troyer (47) woont hier met haar man Christophe (47) en dochters Eloise (15) en Charlotte (19).
Volledig scherm
PREMIUM
Ilse De Troyer (47) woont hier met haar man Christophe (47) en dochters Eloise (15) en Charlotte (19). © Claude Smekens

Ilse (47) gaf haar huis de uitstraling van een kasteel: "Maar ik lette erop dat ons interieur geen museum zou worden”

Elke week bezoekt onze woonexpert Björn Cocquyt een bijzonder huis. Aan de oevers van het Donkmeer is het in de statige villa van Ilse en haar gezin altijd een beetje kerst. De klassieke kleuren, patronen en decoratie die bij de gezelligste periode van het jaar horen, maken er standaard deel uit van het interieur. “Ik speel in de zomer soms zelfs Jingle bells.”

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.