Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Hoe krijgt u een hoger pensioen?

SparenGelooft u dat u na uw pensioen nog een comfortabel leven zal hebben? Volgens de laatste cijfers uit de Financiële Gemoedsrust Barometer van levensverzekeraar NN behoort u dan tot een minderheid: amper 16% van de Belgen doet dat. Er zijn wel ingrepen mogelijk om uw pensioen nog de moeite waard te maken. Spaargids.be gidst u door het pensioenlabyrint.

 1. Je kids plezieren met een springkasteel? Zoveel kost dat aan elektriciteit
  Mijnenergie

  Je kids plezieren met een springkas­teel? Zoveel kost dat aan elektrici­teit

  Nu de terrassen weer volstromen en de geur van barbecue je op gezette tijden in de neus dringt, maken ook de springkastelen hun comeback in het straatbeeld en in privétuinen. De vele communie- en lentefeesten doen daar nog een schepje bovenop. Je kinderen zullen in de wolken zijn als ze zich een dagje mogen uitleven op een springkasteel, maar word jij ook blij van de energierekening achteraf? Mijnenergie.be gaat na welke prijs je betaalt om de kids een dag te laten springen in eigen tuin.
 2. Familievetes, schandalen en gerechtigheid : deze vijf advocatenseries moet je streamen
  Streamz

  Familieve­tes, schandalen en gerechtig­heid : deze vijf advocaten­se­ries moet je streamen

  Vorig jaar bundelden we in onze Kijkgids al eens de beste advocatenseries. Naar aanleiding van het tweede seizoen van ‘Family Law’ op Streamz (25/5) schuimden we de verschillende streamingplatformen opnieuw af voor een update. Bingeplezier verzekerd met ‘The Good Wife’-sequel ‘The Good Fight’ (Prime Video), ‘Breaking Bad’-prequel ‘Better Call Saul’ (Netflix), het uit het leven gegrepen ‘The Fix’ (Disney+) en de Zuid-Koreaanse parel ‘Hyena’ (Netflix).