.
Volledig scherm
. © theagencyre

Hier kan zelfs geen enkele Knokse flat aan tippen: luxepenthouse van bijna 19 miljoen geniet van waanzinnige uitzichten

Woon.We zullen misschien nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een penthouse in Miami die de stempel van Giorgio Armani draagt.

11 reacties

 • Freddy Van remoortere

  1 maand geleden
  We hebben in Temse ook zo een penthouse met pool...hoog gelegen met een vieux...en veel goedkoper goedkopeg
 • Rik Duyvejonck

  1 maand geleden
  Zoals je soms ziet in woonreclame en programma’s. Renoveren van gebouwen en nieuwbouw. Tonen ze kale en ongezellige woningen onder de vorm design.
 • Marc Wouters

  1 maand geleden
  Mooi maar lijken foto's uit een tekenprogramma op een PC, mist wat ziel. De vraag is wie van de lezers dit kan interesseren.
 • Frank Ryckewaert

  1 maand geleden
  Eens kijken hoe lang het duurt vooraleer dit gebouw ook onder water begint te lopen door stijgende zeespiegel, zoals vele andere in Miami...
 • Bernard Peters

  1 maand geleden
  Monster lelijk is misschien veel gezegd ,maar toch veel geld . 1/10 zou al genoeg zijn vind ik , wel een mooi zicht .
 1. Van stress tot levensstijl: dit is de reden waarom jij slecht slaapt en hoe je het kan verhelpen
  PREMIUM

  Van stress tot levens­stijl: dit is de reden waarom jij slecht slaapt en hoe je het kan verhelpen

  Stress, lichtvervuiling of onregelmatige werkuren: het zijn allemaal mogelijke oorzaken van de slapeloosheid waar bijna de helft van de bevolking aan lijdt. Toch zijn er eenvoudige manieren om slaapproblemen aan te pakken. In ‘2 minuten tot je slaapt’ achterhaalt de Britse psycholoog Corinne Sweet niet alleen de oorzaken van slapeloosheid, maar geeft ze ook makkelijke oefeningen en inzichten om het beste uit de nacht te halen.
 2. OPROEP. Gun jij onze lezers een blik in jouw portemonnee? Werk dan mee aan onze reeks ‘Zoveel verdien ik’

  OPROEP. Gun jij onze lezers een blik in jouw portemon­nee? Werk dan mee aan onze reeks ‘Zoveel verdien ik’

  Steeds minder mensen zien geld nog als een taboe. Voor onze wekelijkse reeks ‘Zoveel verdien ik’ zoeken we nieuwe getuigenissen van lezers die anderen mee in hun portemonnee laten kijken. Wl je graag anderen advies geven hoe ze kunnen besparen? Heb je een interessant beroep waar je graag over wil vertellen of ben je al met pensioen? Hoeveel verdien je per maand? Waar geef je geld aan uit? Beleg of spaar je? Investeer je in vastgoed? Kortom: we werpen een blik op het financiële plaatje van je leven.