.
Volledig scherm
. © theagencyre

Hier kan zelfs geen enkele Knokse flat aan tippen: luxepenthouse van bijna 19 miljoen geniet van waanzinnige uitzichten

Woon.We zullen misschien nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een penthouse in Miami die de stempel van Giorgio Armani draagt.

11 reacties

 • Freddy Van remoortere

  1 maand geleden
  We hebben in Temse ook zo een penthouse met pool...hoog gelegen met een vieux...en veel goedkoper goedkopeg
 • Rik Duyvejonck

  1 maand geleden
  Zoals je soms ziet in woonreclame en programma’s. Renoveren van gebouwen en nieuwbouw. Tonen ze kale en ongezellige woningen onder de vorm design.
 • Marc Wouters

  1 maand geleden
  Mooi maar lijken foto's uit een tekenprogramma op een PC, mist wat ziel. De vraag is wie van de lezers dit kan interesseren.
 • Frank Ryckewaert

  1 maand geleden
  Eens kijken hoe lang het duurt vooraleer dit gebouw ook onder water begint te lopen door stijgende zeespiegel, zoals vele andere in Miami...
 • Bernard Peters

  1 maand geleden
  Monster lelijk is misschien veel gezegd ,maar toch veel geld . 1/10 zou al genoeg zijn vind ik , wel een mooi zicht .
 1. "Er is geen bloedverwantschap vereist om mantelzorg te verstrekken": dit moet je weten over zorgverlof
  Jobat

  "Er is geen bloedver­want­schap vereist om mantelzorg te verstrek­ken": dit moet je weten over zorgverlof

  Dubbel en dik verdiend: vandaag vieren we de Dag van de Mantelzorger. Een zorgbehoevend persoon bijstaan terwijl je ook als werknemer taken te vervullen hebt, is niet vanzelfsprekend. Wat zijn je rechten en plichten? Hoe kun je bijhorend verlof opnemen? En kan je ontslagen worden tijdens die periode? Jobat.be sprak met Elien De Clercq, Legal Team Manager bij Partena Professional.
 2. Je bent wat je eet... of drinkt. “Smoothies of juices kunnen je energieniveau opkrikken" Expert tipt waar je best voor oplet als je ze zelf maakt

  Je bent wat je eet... of drinkt. “Smoothies of juices kunnen je energieni­veau opkrikken" Expert tipt waar je best voor oplet als je ze zelf maakt

  Wegen de laatste loodjes richting de vakantie zwaar en kan je nog wel wat extra energie gebruiken om er te geraken? “Dan zijn smoothies en juices misschien wel handig”, vertelt Anna Santens. “Eén keer een juice drinken, zal geen verschil maken, maar geef het een tijdje een kans en je zal je energieker voelen.” Ze tipt hoe je de meeste voedingsstoffen overhoudt tijdens het blenden, geeft tips voor beginners en deelt 3 recepten mét effect.