Greet Rouffaer
Volledig scherm
PREMIUM
Greet Rouffaer © Christelle Verstraete

Het vakantiegeld van Greet Rouffaer (62): “Omsingeld zijn door hordes toeristen? Liever wat comfort voor de weinige dagen dat ik er de broeksriem afgooi”

In onze rubriek Centen & percenten, die voor de gelegenheid een zomers tintje kreeg, vertelt actrice Greet Rouffaer (62) honderduit over waar ze haar vakantiegeld aan uitgeeft en wat ze graag doet op vakantie. “‘s Morgens uit je tent kruipen en dan een andere gast zien passeren met een pipi-emmer? Dan is mijn goesting om te ontbijten al over. Kamperen is niet mijn ding.”

 1. Het vakantiegeld van Belle Perez (45): "Op reis vinden we het leuk om niet op een euro te kijken. Vakantie kost nu eenmaal centen”
  PREMIUM

  Het vakantie­geld van Belle Perez (45): "Op reis vinden we het leuk om niet op een euro te kijken. Vakantie kost nu eenmaal centen”

  Zangeres Belle Perez (45), die met haar eerste Nederlandse-Spaanse single ‘Contigo’ garant staat voor frisse zomerse beats, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. In onze rubriek Centen & percenten, die voor de gelegenheid een zomers tintje kreeg, vertelt ze honderduit over waar ze haar vakantiegeld aan uitgeeft. “Als je tien dagen lang gierig moet zijn, blijf ik liever thuis. Vakantie moet een feest zijn, geen marteling.”
 2. Waar is een stoelgangtransplantatie goed voor? Experten geven advies: “Waag je zeker niet aan DIY-gedoe”
  PREMIUM

  Waar is een stoelgang­trans­plan­ta­tie goed voor? Experten geven advies: “Waag je zeker niet aan DIY-ge­doe”

  Steeds meer aandoeningen lijken beïnvloed te worden door de samenstelling van onze darmflora. Stoelgangtransplantatie – waarbij er uitwerpselen van een gezonde donor naar de darmen van een zieke ontvanger worden getransplanteerd – lijkt daardoor niet langer van de pot gerukt als behandelmethode voor allerlei kwalen. Professor maag- en darmziekten Danny De Looze en biomedisch onderzoeker Hannelore Hamerlinck leggen uit hoe het werkt. Wat mag je verwachten van de behandeling en wat mag je zeker niet doen?