Greet Rouffaer
Volledig scherm
PREMIUM
Greet Rouffaer © Christelle Verstraete

Het vakantiegeld van Greet Rouffaer (62): “Omsingeld zijn door hordes toeristen? Liever wat comfort voor de weinige dagen dat ik er de broeksriem afgooi”

In onze rubriek Centen & percenten, die voor de gelegenheid een zomers tintje kreeg, vertelt actrice Greet Rouffaer (62) honderduit over waar ze haar vakantiegeld aan uitgeeft en wat ze graag doet op vakantie. “‘s Morgens uit je tent kruipen en dan een andere gast zien passeren met een pipi-emmer? Dan is mijn goesting om te ontbijten al over. Kamperen is niet mijn ding.”

 1. Het vakantiegeld van Belle Perez (45): "Op reis vinden we het leuk om niet op een euro te kijken. Vakantie kost nu eenmaal centen”
  PREMIUM

  Het vakantie­geld van Belle Perez (45): "Op reis vinden we het leuk om niet op een euro te kijken. Vakantie kost nu eenmaal centen”

  Zangeres Belle Perez (45), die met haar eerste Nederlandse-Spaanse single ‘Contigo’ garant staat voor frisse zomerse beats, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. In onze rubriek Centen & percenten, die voor de gelegenheid een zomers tintje kreeg, vertelt ze honderduit over waar ze haar vakantiegeld aan uitgeeft. “Als je tien dagen lang gierig moet zijn, blijf ik liever thuis. Vakantie moet een feest zijn, geen marteling.”
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.