Tuinexperte Laurence Machiels.
Volledig scherm
PREMIUM
Tuinexperte Laurence Machiels. © Steven Richardson

Graag kippen in je tuin? Onze tuinexperte legt uit hoe je dat het best aanpakt: “Wees zuinig met maïs en richt hun hok op het oosten”

Kippen zorgen voor eitjes, verwerken kilo’s afval en brengen leven en vrolijk gekakel in je tuin. Maar net zoals met elk nieuw huisdier, vraagt ook een kip aandacht en verzorging. Onze tuinexperte zet alles wat je moet weten op een rij. “Kies een ras dat bij jou past.”

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. “Van het een op het andere moment voelde ik hoe mijn hele lichaam verlamd raakte”: Margriet (26) lijdt aan een onbekende, maar niet zo zeldzame ziekte

  “Van het een op het andere moment voelde ik hoe mijn hele lichaam verlamd raakte”: Margriet (26) lijdt aan een onbekende, maar niet zo zeldzame ziekte

  De Nederlandse Margriet Shein (26) komt nog maar heel weinig buiten. En als ze een wandelingetje om haar huis maakt, is het met helm, zonnebril en koptelefoon op om prikkels te vermijden. FNS heeft Margriet in zijn greep. Het is een onbekende ziekte, hoewel er in Nederland 85.000 FNS-patiënten zijn. Bij Margriet werd de diagnose dan ook pas na vijf jaar gesteld.