Tante Kaat heeft Gouden Raad voor wie hardnekkige grasvlekken moet verwijderen
Volledig scherm
Tante Kaat heeft Gouden Raad voor wie hardnekkige grasvlekken moet verwijderen © Dieter Bacquaert

Gouden Raad van Tante Kaat tegen grasvlekken: “Grijp zo snel mogelijk in voor het beste resultaat”

De zomer staat voor de deur. De vakantie wenkt. Tijd voor terrasjes, barbecues, ravotten in de tuin en ongewild morsen met eten in de tuinzetel. Maar die besmeurde kleding, hoe krijg je die weer schoon? Niemand die het beter weet dan Tante Kaat. Vlekken verwijderen in vier delen. Vandaag deel 1: de Gouden Raad van Tante Kaat bij grasvlekken.

 1. “In hotels kruipen ze via elektriciteitsdraden van de ene kamer naar de andere”: zo kan je bedwantsen in huis krijgen én ze bestrijden
  PREMIUM

  “In hotels kruipen ze via elektrici­teits­dra­den van de ene kamer naar de andere”: zo kan je bedwantsen in huis krijgen én ze bestrijden

  De ‘muggenbeten’ die je ‘s ochtends ontdekt, zouden wel eens van de bedwants kunnen zijn. “Door de mondialisering veroveren ze nu heel Europa”, aldus biologe Anne-Catherine Mailleux. Hoe komen die ongewenste gasten in je bed terecht en vooral: hoe krijg je ze daar weer uit? De biologe geeft advies en vertelt ook hoe je de alomtegenwoordige huisstofmijt aanpakt.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.