Hoe krijg je goedkoop je wasgoed droog
Volledig scherm
Hoe krijg je goedkoop je wasgoed droog © Getty Images

Goedkoper drogen? Dit kosten moderne droogkasten aan stroom

EnergieDe droogkast krijgt de bedenkelijke eer een van de grootste energievreters in onze woonst te zijn. Om kosten uit te sparen kan je de was ophangen aan een lijn of droogrek, maar bij regenweer is dit toch niet zo ideaal. Mijnenergie.be zocht uit wat een droogkast werkelijk kost en hoe je je was droog krijgt zonder je al te veel te moeten opleggen. 

 1. Waar is een stoelgangtransplantatie goed voor? Experten geven advies: “Waag je zeker niet aan DIY-gedoe”
  PREMIUM

  Waar is een stoelgang­trans­plan­ta­tie goed voor? Experten geven advies: “Waag je zeker niet aan DIY-ge­doe”

  Steeds meer aandoeningen lijken beïnvloed te worden door de samenstelling van onze darmflora. Stoelgangtransplantatie – waarbij er uitwerpselen van een gezonde donor naar de darmen van een zieke ontvanger worden getransplanteerd – lijkt daardoor niet langer van de pot gerukt als behandelmethode voor allerlei kwalen. Professor maag- en darmziekten Danny De Looze en biomedisch onderzoeker Hannelore Hamerlinck leggen uit hoe het werkt. Wat mag je verwachten van de behandeling en wat mag je zeker niet doen?
 2. Lange uren draaien en je baas vermijden: 8 dingen die je beter niet doet op je nieuwe werk
  Groeien

  Lange uren draaien en je baas vermijden: 8 dingen die je beter niet doet op je nieuwe werk

  Heb je je diploma op zak en je eerste baan net binnen? Dan breekt er wellicht een spannende periode aan. Alle begin is moeilijk en fouten zal je onvermijdelijk maken, maar met behulp van enig deskundig advies, kan je een aantal klassiekers misschien vermijden. Jobat.be vroeg aan Hilde Van Damme, loopbaancoach en oprichtster van Addisi welke typische fouten starters maken en hoe het beter kan.