Een smartphone kan ook goedkoop zijn.
Volledig scherm
Een smartphone kan ook goedkoop zijn. © Getty Images

Getest: dit zijn de beste smartphones voor minder dan 200 euro

MultimediaEen nieuwe smartphone hoeft echt geen grote investering te zijn. Wie niet bereid is veel geld uit te geven, kan zelfs met een budget van hooguit 200 euro een acceptabel apparaat in huis halen. We zetten de beste modellen van dit moment op een rij.

 1. Beursexpert Geert Noels beantwoordt lezersvragen: “Verkoop niet meteen bij een stijging of daling, maar probeer te begrijpen waarom een aandeel beweegt”
  PREMIUM

  Beursex­pert Geert Noels beant­woordt lezersvra­gen: “Verkoop niet meteen bij een stijging of daling, maar probeer te begrijpen waarom een aandeel beweegt”

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om een deel van hun spaargeld te investeren in beleggingen. Maar soms is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien, met alle mogelijkheden, verschillende platforms en beleggingsproducten. Daarom lieten we jullie vragen insturen voor Geert Noels, geldexpert bij Econopolis. Hij geeft een antwoord op de grootste bekommernissen van beginnende en minder beginnende beleggers.
 2. Van touwtjespringen tot de gekruiste plank: de beste oefeningen voor een hart in topconditie
  PREMIUM
  7

  Van touwtje­sprin­gen tot de gekruiste plank: de beste oefeningen voor een hart in topcondi­tie

  We doen massaal oefeningen voor onze buik, armen en benen, maar heb je er al eens aan gedacht om specifiek je hart te versterken? Dat is is immers een spier die je kan trainen zoals elke andere. “Vooral door oefeningen te herhalen maak je je hartspier sterker”, vertelt sportkinesiste Marie-Laure van Move To Cure, de praktijk van fysiotherapeut Lieven Maesschalck. Zij toont de beste oefeningen om je hart in topvorm te houden.