Reisexpert Johan Lambrechts
Volledig scherm
PREMIUM
Reisexpert Johan Lambrechts © Getty Images / All Write

Geen stress op de luchthaven deze zomer? Logeer er een nachtje: “Vanaf 212 euro heb je een slaapplek én parking voor 15 dagen”

Het is voorlopig koffiedik kijken of onze luchthaven de zomerdrukte aankan, of net als Schiphol in de problemen belandt door personeelstekort, stakingen of gewoon de massale toeloop. Goed op tijd komen is dus de boodschap. Geen stress onderweg? Dan logeer je de nacht vooraf in de buurt, krijg je gratis parking en laat je je door een taxi of de shuttle naar de vertrekhal brengen. Onze reisexpert Johan Lambrechts lijst de mogelijkheden op.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.