Filip Versmissen (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Filip Versmissen (rechts). © Studio PSG

Filip (40) woont in een modernistische sixtiesvilla: "Door de ingenieuze eenvoud zijn woningen als deze decennia later nog erg in trek"

BinnenkijkerOnze woonexpert Björn Cocquyt kijkt elke week binnen in een opmerkelijk huis. Filip Versmissen (40) woont met zijn gezin in een modernistische laagbouw in Turnhout. Bij de renovatie schakelde de art director van Master Meubel de hulp in van Lou Jansen, de gerenommeerde architect die het huis in 1966 ontwierp.

 1. De strijd om een woning te bemachtigen: wat kan je allemaal doen om als eerste in de rij te staan? Woonexpert geeft advies
  PREMIUM

  De strijd om een woning te bemachti­gen: wat kan je allemaal doen om als eerste in de rij te staan? Woonexpert geeft advies

  Op de immomarkt komt het steeds vaker voor dat kandidaten in de rij staan om hetzelfde huis te kopen. Na amper een dag heeft het dan ook al een nieuwe eigenaar gevonden. Wie ernaast grijpt, blijft ontgoocheld achter en dat gebeurt dikwijls verschillende keren op een rij. Nochtans kan je de kans op koopsucces aanzienlijk vergroten. Onze woonexpert Bjorn Cocquyt geeft 20 tips die je sneller helpen te handelen en je een voorsprong geven op andere kandidaat-kopers.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing